Glavni cilj je pospeševanje energetske učinkovitosti različnih oblik transporta v mobilnosti in stanovanjskem sektorju ter uvajanje transportnih storitev kot substitutov za zmanjševanje števila opravljenih voženj.
Namesto, da bi se odpravili od doma v službo, od tam naprej po nakupih in potem k prostočasnim aktivnostim, gremo ponavadi v službo in domov, potem zopet od doma po nakupih, itd.
V vse bolj tehnološko modernem, a onesnaženem svetu, se ruši ravnovesje med človekovo biološko naravo in okoljem. Škoda, ki jo povzročamo sočloveku in naravi raste mnogo hitreje kot njuna korist.
S spremembo načina mobilnosti je povezano nižanje stroškov, saj s prehodom na bolj »ekološko naravnane« načine v večini primerov zmanjšamo tudi stroške.
Iščem - ponujam prevoz
Vstop za registrirane uporabnike
Uporabnik:
Geslo:
Si nov uporabnik ? Klikni tukaj.

Iščem prevoz - Ponujam prevoz

Ponujam prevoz

Relacija:

cerknica -> ljubljana

Kdaj:
Stalni prevoz (vsak dan) ob 00:00:00
Oseb:
2
Cena:
0€
Opombe:

Iščemo sopotnika za vožnjo na relaciji cerknica-ljubljana-cerknica. Možne ciljne lokacije, dravlje, šiška, šentvid, vižmarje. Odhod iz cerknice  5.50 odhod iz ljubljane 14.40 ali po dogovoru. Opcija iz  postonjske smeri vstop na priključku AC unec. Inf. na mail ali tel. 041 503 302 ali 031 638 508

Telefon:
Za ogled morate biti registrirani in prijavljeni.
E-mail:
Za ogled morate biti registrirani in prijavljeni.

Iskanje ponudb in povpraševanja

Izračunaj in primerjaj